Τo παίζει... Σωκράτης ο Λύμπε

Στον αέρα βγήκε και το όνομα "Νίκος Λυμπερόπουλος" για τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Ο,τι θέλουν γράφουν. "Δικός μας είναι ο Αλαφούζος δεν θα μας διαψεύσει, θα μας αφήσει να κάνουμε τη δουλειά μας. Να δείχνουμε στον κόσμο ότι κάτι περισσότερο ξέρουμε, ότι είμαστε πληροφορημένοι, ότι τίποτα δεν μας ξεφεύγει".

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν έχει ιδέα. Απο πού και ως πού; Ουδείς του μίλησε για τον Παναθηναϊκό, με κανέναν δεν ήρθε σε επαφή για να συζητήσει περίπτωση συνεργασίας του με την εταιρία της οποίας την ευθύνη έχει σήμερα ο Αλαφούζος. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και την ΑΕΚ, άλλωστε, το παίζει Σωκράτης Κόκκαλης. Τι σημαίνει αυτό;

Αν του έδινες χάρισμα τον ΟΤΕ του Κόκκαλη θα σου έλεγε: "Ευχαριστώ, είστε γενναιόδωροι, αλλά δεν θα φάω...".

Αν του έδινες τον Ιππόδρομο, το ίδιο. "Πάρε τον Ιππόδρομο, κύριε Ιντρακόμ, Ιντρασόφτ, Ιντραλότ..., ίντρα, ρε παιδί μου". Όχι! Δεν θα τσιμπούσε ο Κόκκαλης. Το ίδιο και με τον ΟΠΑΠ. Γιατί;

Είχε φθάσει να εξελιχθεί στον Νο1 επιχειρηματία της Ελλάδας ο Σωκράτης Κόκκαλης επειδή ήθελε να έχει πελάτες ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Ιππόδρομο. Έτσι το έβλεπε. Τον συνέφερε να είναι ο προμηθευτής τους.

Τι είπε, επί της ουσίας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος; "Εγώ έχω γίνει μάνατζερ ποδοσφαιριστών, και πάω περίφημα. Τον Παναθηναϊκό τον θέλω πελάτη μου, όχι να γίνω υπάλληλός τους".