Υπέγραψε, ανακοινώθηκε και προπονήθηκε ο Ογιος στον ΟΦΗ

Αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ο Μάικλ Ογιος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ, ανακοινώθηκε από την κρητική ΠΑΕ και μάλιστα πήρε μέρος και στην απογευματινή προπόνηση, όπου γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Ο Μάικλ Όγιος (1992) είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ καθώς υπέγραψε το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο, για ένα έτος με οψιόν αγοράς από πλευρά της ΠΑΕ. Ο 22χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Εστουδιάντες από το 2007 ενώ έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής U-20".

"Μεγάλη πρόκληση για μένα"
Λίγο μετά τις υπογραφές ο Μάικλ Όγιος δήλωσε τα εξής στο ofifc.gr: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον ΟΦΗ και στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση που βρίσκομαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και για μένα είναι πολύ ευχάριστο που είμαι μαζί με τον Γκαλέτι που γνωρίζει την Ελλάδα και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ που έχω μάθει και έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός και μου θυμίζει Αργεντινή και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στο Ηράκλειο και στην ομάδα".

* Ο Ογιος μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.