Φάλκενμπεργκ για ΠΑΟ

Την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Ερικ Φάλκενμπεργκ της Αλκμααρ, που αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο δανεικός στη Ναϊμέγκεν, εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα.Δίχτυα σε μια γνώριμη αγορά για τον Γιάννη Αναστασίου έχει ρίξει για τα καλά ο Παναθηναϊκός με το νέο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια την Πέμπτη να είναι αυτό του Ερικ Φάλκενμπεργκ.

Οπως αναφέρει η ολλανδική ιστοσελίδα "vi.nl" το Τριφύλλι έχει στο στόχαστρό του τον 25χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στην Αλκμααρ (σ.σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014), αλλά από τον Ιανουάριο έπαιξε δανεικός στη Ναϊμέγκεν, έχοντας 14 συμμετοχές και δύο γκολ.

Οι Ολλανδοί αναφέρουν πως τον Φάλκενμπεργκ έχει παρακολουθήσει άνθρωπος του Παναθηναϊκού σε παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, πιθανότατα ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος γνωρίζει και τα... κατατόπια.

Οι πράσινοι φέρονται να είναι σε διαπραγματεύσεις με την ολλανδική ομάδα, σύμφωνα, με όσα υποστηρίζουν από την χώρα της τουλίπας και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα προχωρήσει ή όχι η υπόθεση.

<img alt="" src="/files/File/ERIKFALKENBURG.jpg" />

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τη καριέρα από τις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ και στη συνέχεια προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα, όπου την σεζόν 2009-10 σημείωσε 10 γκολ, ενώ είχε και 2 ασίστ σε 30 αγώνες.

Οι επιδόσεις του οδήγησαν την Αλκμααρ να δαπανήσει ένα ουδόλως ευκαταφρόνητο ποσό για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Ωστόσο, στην ΑΖ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, καθώς από το 2010 έως τον περασμένο Ιανουάριο είχε 43 συμμετοχές (28 βασικός) σημειώνοντας 10 γκολ.

Τέλη Ιανουαρίου παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Ναϊμέγκεν όπου έχει 14 συμμετοχές (10 βασικός) και έχει σημειώσει 2 γκολ.