Φέισα: Αναγεννήθηκα με την αποχώρηση του Ζαρντίμ

Ο Λιούμπομιρ Φέισα επέστρεψε στη Εθνική Σερβίας και ξεκαθάρισε πως έχοντας πολλά 90λεπτα υπό τις οδηγίες του Μίτσελ είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να βοηθήσει την ομάδα της χώρας τουΜπορεί με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ήταν μονίμως εκτός πλάνων, ωστόσο με την έλευση του Μίτσελ έχει βρει θέση βασικού στον Ολυμπιακού και δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό του.
Ο λόγος για τον Φέισα, ο οποίος εξαργύρωσε τις διαδοχικές του εμφανίσεις στον Ολυμπιακό με την κλήση του από τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην Εθνική Σερβίας.
Ο σέρβος μέσος των ερυθρολεύκων τόνισε πως με την αποχώρηση του Ζαρντίμ και τη έλευση του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία αναγεννήθηκε και δήλωσε πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να βοηθήσει την Σερβία στα δύσκολα παιχνίδια των προκριματικών για το Μουντιάλ.
"Αναγεννήθηκα μετά την αποχώρηση του πρώην τεχνικού μου στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιζα, δεν είχαμε συγκρούσεις. Με τον Μίτσελ όμως παίζω τακτικά 90λεπτα. Είμαι πιο έτοιμος από ποτέ να παίξω για την Εθνική μου! Πιστεύω στη νίκη και θα κάνω τα πάντα για δικαιώσω τον Μιχαΐλοβιτς για την επιλογή του", δήλωσε ο Φέισα στον Τύπο της πατρίδας του.