Φέντερερ: Ερχονται καλύτερες μέρες

Μπορεί να γνώρισε έναν σκληρό αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Roland Garros κόντρα στον Τσονγκά. όμως ο Ρότζερ Φέντερερ είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.Η αγωνιστική δράση στο τένις έχει περάσει πλέον στη θερινή περίοδο και το χορτάρι που αποτελεί την αγαπημένη επιφάνεια για τον 31χρονο ελβετό. Ο Φέντερερ άρχισε την προετοιμασία του για την υπεράσπιση του τίτλου στο Wimbledon με το τουρνουά του Gerry Weber Open στο Χάλε, όπου πέρυσι είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Χάας. 
"Το Χάλε είναι ένας απ'τους αγαπημένους μου προορισμούς στο tour και έχω γνωρίσει πολλές επιτυχίες εκεί. Αυτό το κάνει ακόμα πιο αγαπημένο", τόνισε ο Φέντερερ για να προσθέσει στη συνέχεια σχετικά με το παριζιάνικο όπεν:
"Το Παρίσι δεν έχει καμία σχέση με το Χάλε ή το Wimbledon, όμως κοιτώντας πίσω είμαι πολύ απογοητευμένος με το παιχνίδι μου κόντρα στον Τσονγκά. Υπάρχουν και μέρες σαν κι αυτή, αλλά ευτυχώς δεν είχα πολλές τέτοιες στην καριέρα μου και ελπίζω να μην έχω και στο μέλλον". 
Αισιόδοξος φάνηκε για τη συνέχεια του στο tour ο Ρότζερ Φέντερερ: "Νιώθω ότι έρχονται καλύτερες στιγμές στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντική εποχή με το Wimbledon και τα Masters στη Βόρειο Αμερική και το US Open. Αν κερδίσω εδώ στο Χάλε, θα είναι μια πολύ καλή προετοιμασία για το Wimbledon".