Φέτελ: Ηταν μία πολύ καλή μέρα γαι μένα

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της RB9 εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά την ολοκλήρωση των δύο περιόδων των ελεύθερων δοκιμών στο εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στους δρόμους του Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, χαρακτηρίζοντας την Παρασκευή (15/3) ως μία πολύ καλή ημέρα για τον ίδιο, αλλά δεν έλλειψε να τονίσει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αναφορικά με την απόδοσή του.Αναλυτικά οι δηλώσεις τους Γερμανού πιλότου της Red Bull, ο οποίος "γύρισε" ταχύτερα από όλους και στις δύο περιόδους:

"Πρέπει να πω πως ήταν μία πολύ καλή ημέρα για εμάς. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τους χρόνους, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό σήμερα. Ηταν η πρώτη ημέρα της χρονιάς και ήταν πολύ καλό που δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχαμε μία ήρεμοι ημέρα και ακολουθήσαμε το πρόγραμμά μας".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στη θερμοκρασία του σιρκουί και στα ελαστικά της Pirelli, λέγοντας ότι: "Πλέον ξέρουμε κάτι παραπάνω από ότι χτες, αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν. Δύο βαθμοί μπορεί να κάνουν τα διαφορά στα ελαστικά. Συνεπώς, είμαστε χαρούμενοι για το σήμερα, αύριο είναι μία καινούρια ημέρα και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης".