Φέτελ: Η καλύτερη μέρα της ζωής μου

"Ίσως σε δέκα χρόνια θα κοιτάξω πίσω και θα συνειδητοποιήσω το μέγεθος της επιτυχίας", σχολίασε ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ."Δεν ξέρω τι να πω, αλλά είναι η καλύτερη μέρα στη ζωή μου. Οταν ξεκίνησα να συμμετέχω σε αγώνες, η Φόρμουλα 1 έμοιαζε να βρίσκεται τόσο μακριά. Θέλω να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους από την εποχή που έτρεχα στα καρτ μέχρι εδώ που βρίσκομαι σήμερα.

Έμαθα τόσα πράγματα, προσπαθώ να ακούω πάντα και το να ξεχωρίσω ανάμεσα σε ένα ταλαντούχο σύνολο οδηγών, είναι απίστευτο. Δεν είμαι ακόμα αρκετά μεγάλος και ίσως δεν αντιλαμβάνομαι όπως πρέπει όλο αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια θα κοιτάξω μπροστά και θα συνειδητοποιήσω το μέγεθος της επιτυχίας.

Είχα μείνει άφωνος και είχα αδειάσει όταν διέσχισα τη γραμμή του τερματισμού, ούτε εγώ ξέρω πόσα λεπτά σκεφτόμουν τι να πω. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις σε μια τέτοια ώρα. Αποτελεί ευχαρίστηση για μένα να μπαίνω στο μονοθέσιο και να οδηγώ για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δίνω τα πάντα.

Το μονοθέσιο ήταν φαινομενικά καλό φέτος για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βρίσκονται πίσω από την ομάδα, δεν ήταν εύκολη σεζόν.

Αρκετοί άνθρωποι εκτός ομάδας νομίζουν πως είναι εύκολο, αλλά δεν είναι. Ήταν δύσκολο για μένα να με αποδοκιμάζουν όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό, αλλά νομίζω πως έδωσα την απάντηση μου στην πίστα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος".