Φέτελ: Πολύ δύσκολες οι συνθήκες

Για δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες μίλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά την κατάκτηση της pole position στην πίστα του Μόντρεαλ
Το διήμερο των δοκιμών στον Κανδά επεφύλασσε πολλές εναλλαγές στον καιρό, γεγονός που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των πιλότων για έναν καλό χρόνο.
Χαρακτηριστικές είναι οι κουβέντες του Σεμπάστιαν Φέτελ, που θα ξεκινήσει τον αγώνα από την πρώτη θέση.
Ο γερμανός πιλότος της Red Bull μίλησε για τις δυσκολίες, που προξένησε η βροχή, ενώ τόνισε πως το ευχάριστο για την ομάδα του είναι πως έχει πολλά slick ελαστικά διαθέσιμα.
"Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Κάποια σημεία ήταν πιο στεγνά από ότι περιμέναμε και στον επόμενο γύρο οι συνθήκες της πίστας ήταν διαφορετικές. Είναι δύσκολο να προβλέψεις τον καιρό στον αυριανό αγώνα. Όπως και να έχει έχουμε αρκετά σετ slick και βρόχινων ελαστικών", δήλωσε ο Φέτελ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.
"Είμαι πολύ χαρούμενος, ο πρώτος γύρος ήταν πολύ καλός, παρά το γεγονός ότι ο Χάμιλτον ήταν πολύ γρήγορος. Στο τέλος οι περισσότεροι πιλότοι βελτιώσαμε τους χρόνους μας στα πρώτα δύο τμήματα της πίστας, αλλά το τελευταίο δεν μας επέτρεψε να ρίξουμε περισσότερο τον χρόνο".