Φήμες για ΠΑΟΚ και Τζιμπούρ!

Στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί έντονα η φήμη τις τελευταίες ώρες πως ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον Ράφικ Τζιμπούρ και είναι έτοιμος να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό!Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport, ο Τζιμπούρ δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολύμπιακό, όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά ένα προσύμφωνο πως θα υπέγραφε το καλοκαίρι.

Ετσι, ο ατζέντης του αλγερινού επιθετικού τον έχει προτείνει σε ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας, αλλά τις τελευταίες ημέρες στο παιχνίδι μπήκε και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ θέλει να κάνει το μεγάλο μπαμ και να τον πάρει στην Τούμπα.

Πάντως, για την ώρα από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει κάποια αντίδραση. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν τονίσει στο παρελθόν πως ο παίκτης έχει ανανεώσει και πως μόνο με τη συγκατάθεσή τους μπορεί να πάρει μεταγραφή.

Οπως έχουμε γράψει και στο sport.gr στο παρελθόν, ο παίκτης είναι πιθανό να παραχωρηθεί, αλλά σίγουρα οι ερυθρόλευκοι δεν θα ήθελαν ο παίκτης να πάει σε κάποια ελληνική ομάδα και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής τους στο πρωτάθλημα.