Φήμες για συμφωνία Β. Βλάχου και Ολυμπιακού

Δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό, όχι μόνο να έχει στα υπ' όψιν του τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ, αλλά να έχει συνάψει και συμφωνία μαζί του ενόψει της νέας σεζόν!Οπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal News", ο Βαλεντίνος Βλάχος έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, έπειτα από τον υποβιβασμό της Ενωσης στην Football League.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ανεπιβεβαίωτη, όπως ξεκαθαρίζεται και στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει τα εξής: "Το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας όλη την σεζόν ξεχώρισε αρκετές περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αποκτηθούν με την προοπτική του μέλλοντος και ένας από αυτούς είναι και ο Βαλεντίνος Βλάχος της ΑΕΚ.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ θεωρείται από τους ''ερυθρόλευκους'' μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος για το ''ερυθρόλευκο'' ρόστερ. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν όμως επιβεβαιωθεί ο Βλάχος έχει ήδη ''κλείσει'' στον Ολυμπιακό εν όψει καλοκαιριού".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου, καμία ομάδα δεν δικαιούται να μιλάει (πόσο μάλλον να συμφωνεί) μαζί του.