Φαλκάο: Γι' αυτό διάλεξα τη Μονακό

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό, παρά το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων προς το πρόσωπό του, εξήγησε ο Ρανταμέλ Φαλκάο.Ο κολομβιανός στράικερ, που θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, βρισκόταν στο στόχαστρο ομάδων όπως η Ρεάλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως προτίμησε να επιλέξει τη νεόπλουτη Μονακό, η οποία μόλις επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, παραξενεύοντας πολλούς με την επιλογή του αυτή.

Οι λόγοι της επιλογής του αυτής ήταν οι εξής:

"Όταν επέλεξα να πάω στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν δυο χρόνια, και πάλι με κατέκριναν. Το πλάνο στο Μονακό είναι μακροπρόθεσμο. Είμαι σίγουρος,  ότι θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σύντομα, αυτό με έπεισε. Σιγά-σιγά όλοι θα θέλουν να έρθουν στη Μονακό, μόλις δουν τι αρχίσει να φτιάχνεται εδώ πέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαλκάο.

Ακόμη, ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε σε όσους πιστεύουν πως η Μονακό είναι απλώς ένα "σκαλοπάτι" για να πάει σε έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο: "Η παραμονή μου στη Μονακό, ελπίζω να είναι μακροπρόθεσμη. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να φτάσει σε επιτυχίες".