Φασούλας: Μπορεί την Euroleague ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι φαβορί

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το repeat και να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την Euroleague, αλλά δεν είναι φαβορί, όπως δήλωσε ο παλαίμαχος σέντερ των ερυθρόλευκων, Παναγιώτης Φασούλας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φασούλα στον Sentra 103,3 fm:
Για την πρόκριση επί της Εφές: "Χθες είδαμε έναν Ολυμπιακό διαφορετικό από ό,τι στα παιχνίδια στην Τουρκία. Η ομάδα είναι διαφορετική από πέρυσι.

Ο Χάινς κάνει μια εκπληκτική χρονιά, αλλά η απουσία ενός ψηλού παίκτη όπως ο Ντόρσεϊ, είναι πλήγμα. Ο Ολυμπιακός, μέσα από τα προβλήματα, τους τραυματισμούς βρήκε τον τρόπο να περάσει στο Final 4.

Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που θα είναι στο Λονδίνο".

Για το αν είναι φαβορί στο Final 4: "Οχι, δεν νομίζω ότι πάει για φαβορί, δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι.

Εχει τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ, και πάντα οι ομάδες που παίζουν σαν αουτσάιντερ, δεν έχουν άγχος και στο τέλος να βγει κάτι πολύ καλό.

Προφανώς μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά δεν είναι φαβορί".

Για τον αν μπορεί να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό: "Μπορεί να την αποκλείσει, όλα γίνονται σε ένα Final 4.

Η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει, να σταματήσει το κουτσομπολιό, γιατί τα αποδυτήρια φαίνεται να είναι καλά "σφραγισμένα".

Είναι σημαντικό ότι μια ελληνική ομάδα, μέσα στην κρίση που υπάρχει στη χώρα, να υπάρχει μια ομάδα που να πηγαίνει σε ένα Final 4 και να διεκδικεί έναν ευρωπαϊκό τίτλο".

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: "Εγώ ήμουν της άποψης ότι το μπάσκετ, είναι ένα παιχνίδι των παικτών.

Ο προπονητής είναι υπεύθυνος να προετοιμάσει την ομάδα, πρέπει να κάνει πολύ σοβαρό λάθος για να επηρεάσει την εξέλιξη ενός αγώνα.

Πέρυσι ο Ολυμπιακός, σον τελικό με την ΤΣΣΚΑ, είχε σχεδόν πετάξει λευκή πετσέτα, και μπήκαν νέα παιδιά, χωρίς άγχος, έβαλαν συνεχόμενα τρίποντα και άλλαξαν τον ιστορία.

Και ο προπονητής παίζει, αλλά όλα εξαρτώνται από τους παίκτες".