Φιγκερόα και εκπλήξεις από Φάμπρι

Εγκαταλείπει το σχήμα χωρίς κλασικό φορ ο Φάμπρι, δίνοντας στον Λουτσιάνο Φιγκερόα φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πρόβλημα με Σεϊταρίδη, εκπλήξεις στη δοκιμή.► ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Φιγκερόα, που με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι κόντρα στην Κέρκυρα άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο Φάμπρι σκοπεύει να τον συμπεριλάβει στο βασικό σχήμα.

Τις τελευταίες αγωνιστικές, με δεδομένη την απουσία του Τοτσέ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Φιγκερόα και ο Φορναρόλι δεν ήταν στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας, ο Φάμπρι -ανεξαρτήτως αντιπάλου και βαθμού δυσκολίας- είχε επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει κλασικό επιθετικό, αλλά τον Εσπάρθα.

Από ΄κει και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως καταλήγει στο 4-3-3, ετοιμάζοντας μάλιστα εκπλήξεις στο βασικό σχήμα. Η μία είναι... αναγκαστική, αφού ο Σεϊταρίδης αποχώρησε με πρόβλημα στον μηνίσκο από την προπόνηση. Στη θέση του, εφόσον δεν προλάβει ο έμπειρος αμυντικός, θα παίξει ο Μαρίνος και στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Τριανταφυλλόπουλος -θέση την οποία γνωρίζει από την Εθνική.

Η δεύτερη έκπληξη ακούει στο όνομα... Καζιγιάμα! Ο Ιάπωνας έπαιξε στη δοκιμή στα αριστερά της τριάδας στη μεσαία γραμμή. Δεξιά ήταν ο Ζεκά, ενώ τη θέση του κρατά ο Σο.

Στην τριάδα της επίθεσης  στα δεξιά ξεκίνησε ο Μαυρίας (στη συνέχεια "μπήκε" ο Εσπάρθα), στα αριστερά έπαιξε ο Σισοκό και στην κορυφή ο Φιγκερόα.