Φλεβαράκης: Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά θέλει προσοχή η Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (31/10), αλλά οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να προσέξουν τις επιστροφές τους, όπως δήλωσε ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φλεβαράκη στον Sentra FM 103.3:
Για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου: "Πρέπει να συνειδητοποιήσει όλος ο κόσμος πως η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να έχει μικρή μπασκετική παρουσία, αλλά έχει πολύ μεγάλο όνομα και στάτους.

Θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στην πρώτη παρουσία της στην Ευρωλίγκα και είναι κάτι που δείχνουν τα πρώτα παιχνίδια της. Εχει έναν προπονητή, τον Πέσιτς, με πολλά χρόνια εμπειρίας.

Εχει ενισχυθεί, έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι. Ο Μπράιαντ, που ήρθε από την Ουλμ, είναι πολύ ποιοτικός ψηλός και δεν έχει δώσει ακόμα αυτά που μπορεί.

Η Μπάγερν Μονάχου συνδυάζει γερμανικό στιλ που μπορεί να τρέξει και πιο ευρωπαϊκό με στοχευμένη τακτική ώστε να χτυπήσει τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί, είναι πιο έμπειρη ομάδα, αλλά πρέπει να προσέξει τις δικές του επιστροφές.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μεγάλα νούμερα στα οικονομικά και είναι επικίνδυνη ομάδα. Κανείς δεν πρέπει να την αντιμετωπίσει ως πρωτάρα".

Για τα Τρίκαλα και την τελευταία ήττα τους, από τον Παναθηναϊκό: "Ημασταν πίσω σε προετοιμασία και στελέχωση, αλλά και καλύτεροι να ήμασταν δύσκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στα πρώτα δύο παιχνίδια δείξαμε καλά στοιχεία. Τώρα, έχουμε μπροστά μας μια σειρά αγώνων με περισσότερες προοπτικές. Υγεία να έχουμε και ο χρόνος θα είναι με το μέρος μας.

Εχουμε κλίμα καλό, κάνουμε δουλειά καλή και αργά ή γρήγορα αυτό θα βγει στο γήπεδο και θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Η πόλη έχει αγκαλιάσει την ομάδα αι αυτό είναι "όπλο" για τη συνέχεια".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός μου αρέσει πολύ. Είναι πιο γεμάτος από πέρυσι, αλλά θα έχει πιο μεγάλη πίεση, καθώς το μεταβατικό στάδιο ανήκει στο παρελθόν.

Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, αλλά έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει, όχι μόνο στην Ελλάδα που είναι το αυτονόητο, αλλά να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και στην Ευρώπη".

Για τον Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ, γιο του θρύλου του ΝΒΑ, που αγωνίζεται στα Τρίκαλα: "Θα μας βοηθήσει αρκετά, αλλά οποιαδήποτε σύγκριση μόνο κακό κάνει.

Εχει ένα πρόβλημα υγείας, μόλις το λύσουμε θα δείξει τον πραγματικό εαυτό του γιατί είναι ένα σοβαρό και πειθαρχημένο παιδί".