Φορτσάρει για Μπονγκ και Γιαταμπαρέ ο Θρύλος!

Φουλάρουν στον Ολυμπιακό για να κλείσουν τα μεταγραφικά μέτωπα των Γκαετάν Μπονγκ και Σαμπού Γιαταμπαρέ, με τους οποίους και τις ομάδες τους υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις.Ως γνωστόν, ο Μπονγκ προορίζεται για τη θέση του Χολέμπας, ο οποίος μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει γίνει κάτοικος Τουρκίας, αφού η Μπεσίκτας είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Με τον Γιαταμπαρέ υπάρχει οικονομική διαφορά λόγω των 2 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μπαστιά, αλλά ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή που θέλει να παίξει στην Ελλάδα και πιέζει τους Κορσικανούς να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και να τον παραχωρήσουν στους Πειραιώτες.

Για τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού μίλησε με θερμά λόγια ο Ζαν Μακούν. Ο Καμερουνέζος που είχε περάσει για μία σεζόν από τον Πειραιά δήλωσε στον "Πρωταθλητή" ότι... "ο Γιαταμπαρέ είναι πολύ δυνατός και γρήγορος, ιδανικός στο να καταστρέφει το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας, ενώ ο Μπονγκ είναι μεγάλος μαχητής, έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι, ξέρει πολύ καλά τη θέση και είναι πολύ καλός τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα".