Φουντούλης: Σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας το μετάλλιο

Η εθνική ομάδα πόλο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.
Ο Γιάννης Φοντούλης που ήταν ο πρώτος σκόρερ της εθνικής στη διοργάνωση με 15 τέρματα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας στους επόμενους αγώνες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έλληνας πολίστας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM":
Για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου: "Οι Ιταλοί είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές και ασημένιοι ολυμπιονίκες. Είναι σημαντικό που καταφέραμε και τους κερδίσαμε δυο φορές. Οι Ιταλοί κυνηγάνε όλες τις διοργανώσεις. Οι μεσογειακοί αγώνες αν και δεν είναι τόσο σοβαρή διοργάνωση αυτό που καταφέραμε είναι σημαντικό για την ομάδα και για την αυτοπεποίθηση που θα έχει στους επόμενους αγώνες ενόψει και του παγκόσμιου πρωταθλήματος".
Για την ομάδα: "Εχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Εμείς έχουμε μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Κατά την προσωπική μου άποψη θέλει πολλούς αγώνες για να δέσει πιο πολύ. Είναι μια πολύ νέα σε ηλικία ομάδα που μπορεί να παίξει γρήγορα έχουμε δύο από τους καλύτερος φουνταριστούς της Ευρώπης, στην περιφέρεια έχουμε πολλούς παίκτες με επιθετικό ταλέντο που να εκμεταλλευτούν τις κόντρες".