Φούντας: Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη

Ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε στη ΝOVA για την αναμέτρηση με τη Βέροια τονίζοντας πως οι παίκτες της ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.Ο 17χρονος παίκτης της Ένωσης είπε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ παρα μόνο η νίκη. Μίλησε επίσης για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθουν τονίζοντας πως οι "κιτρινόμαυροι" πρέπει να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή.
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη. Μόνο για τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα. Θα δώσουμε το 1000% για να πετύχουμε το στόχο μας. Στα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. να κάνουμε ο, τι καλύτερο μπορούμε για το καλό της ΑΕΚ"  ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Φούντα.

Ο νεαρός άσσος θυμήθηκε το παιχνίδι των δύο ομάδων στον α' γύρο, όταν είχε πετύχει ένα υπέροχο γκολ, το οποίο μάλιστα είχε ψηφιστεί και ως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής:

"Στο ματς του α' γύρου μέσα στη Βέροια νικήσαμε με μεγάλο σκορ. Έβαλα ένα πολύ ωραίο γκολ και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επαναλάβουμε την επιτυχία".