Φυσάει Νοτιάς στο άρμα Μελισσανίδη

Εδώ και ημέρες είχα γράψει για το επικείμενο ταξίδι του Νίκου Νοτιά στην Αθήνα και την συνάντηση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην Aegean…Τελικά το ραντεβού φιξαρίστηκε από την πλευρά του Ελληνοαμερικανού εφοπλιστή ο οποίος φτάnει στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο (εκτός σοβαρού απροόπτου). Ο Νοτιάς θα μείνει μια βραδιά στην Αθήνα και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την ιδiαίτερη πατρίδα του την Χίο με το γιοτ του που είναι ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα…

Το ραντεβού με τον Μελισσανίδη αναμένεται να γίνει περί τα μέσα με τέλος της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Δυο θέματα βρίσκονται στην ατζέντα των δυο παραγόντων. Η σχέση ΑΕΚ – Νοτιά για τα Σπάτα και o ρόλος του Ελληνοαμερικανού στην επόμενη ημέρα της Ένωσης με φόντο και το γήπεδο.

Στα Σπάτα γίνονται έργα με την σύμφωνη γνώμη του Νοτιά και ήδη ο πρώην μεγαλομέτοχος έχει δείξει διάθεση συνεργασίας για τον χώρο ιδιοκτησίας του. Το τελευταίο έργο που έχει εκπονηθεί κατ” εντολήν Μπάγεβιτς είναι η δημιουργία γηπέδου με πλαστικό χορτάρι για  να συνηθίσουν οι παίκτες στα δεδομένα ορισμένων γηπέδων της Football League 2. Αυτή η κίνηση δεν έγινε φυσικά από μόνη της αλλά είχε και το ΟΚ του Νίκου Νοτιά.

Ο Ελληνοαμερικάνος θα ανέβει στην Aegean τις επόμενες ημέρες στοχεύοντας σε μια κουβέντα εφ” όλης της ύλης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα σε ότι αφορά τις κινήσεις του στην ΑΕΚ.

Ο Νοτιάς ενδεχομένως να αποτελέσει σημαντική σελίδα για την ΑΕΚ και μελλοντικά και αυτό θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την κουβέντα που θα έχει κατά την παραμονή του στην Ελλάδα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.