Χαμηλώνει τους τόνους για Φώτση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μπορεί ο Αντώνης Φώτσης να είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, εντούτοις η πράσινη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της την Πέμπτη, θέλησε να... χαμηλώσει τους τόνους, αναφέροντας τη δεδομένη στιγμή πως η σκέψη της ομάδας βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος του Τριφυλλιού και επειδή δεν θέλει κανείς μέσα στην ομάδα να αποπροσανατολιστούν οι πράσινοι και ο κόσμος τους, η ΚΑΕ προχώρησε σε μια ακόμη ανακοίνωση, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Οπως έγινε πριν από λίγες μέρες για την περίπτωση του Γιάνκοβιτς, έτσι και τώρα στην περίπτωση του Φώτση, οι πράσινοι θέλησαν να χαμηλώσουν τους τόνους ρίχνοντας το βάρος στην κατάκτηση του τίτλου που αποτελεί αυτοσκοπό για τον ΠΑΟ.

"Είμαστε εκ νέου υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ένα στόχο, το πώς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό της διοίκησης, καθώς επίσης του τεχνικού επιτελείου και των παικτών", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οπως γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχει κάποια διάψευση επί του θέματος, δηλαδή της επιστροφής του Φώτση που θεωρείται δρομολογημένη...