Χαμός στην πρώτη του Πεπ

Περισσότεροι από 10.000 φίλοι της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησαν από κοντά την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς για τον βαυαρικό σύλλογο, και πρώτη φυσικά υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.Η προπόνηση έλαβε χώρα στο "Αλιάντς Αρίνα", και το "παρών" έδωσαν πάνω από 10.000 φίλαθλοι αλλά και 180 δημοσιογράφοι.

Με τη φόρμα των πρωταθλητών Ευρώπης προπονήθηκαν μόλις 16 επαγγελματίες. Οι Φίλιπ Λαμ, Μάνουελ Νόιερ, Φρανκ Ριμπερί, Τόμας Μίλερ, Τόνι Κρόος, Μάριο Γκόμεζ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Ραφίνια, Ντιέγκο Κοντέντο, Γιαν Κίρχοφ, Τομ Στάρκε, Εμρέ Τσαν, Μίτσελ Βάιζερ, Λούκας Ρέντερ, Πάτρικ Βάιραουχ και Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ.

Στο γήπεδο εμφανίστηκαν επίσης και οι τραυματίες Γκέτσε και Μπαντστούρμπερ, ενώ απουσίαζε ο Σβαϊνστάιγκερ. Απόντες ήταν επίσηα και οι Ντάντε, Λουίς Γκουστάβο και Χάβι Μαρτίνεθ, που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες στη Βραζιλία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όπως επίσης και οι Ρόμπεν και Αλάμπα που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια.

Ο κόσμος αποθέωσε τον νέο προπονητή των βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως και τους πρωταθλητές Ευρώπης, ζητώντας παράλληλα επανάληψη του τρεμπλ.

Να σημειωθεί πως το εισιτήριο της προπόνησης κόστιζε 5 ευρώ για τους ενήλικες και τα έσοδα θα διατεθούν στα θύματα των πλημμυρών που έπληξαν τη Γερμανία.

<img alt="" src="/files/File/guardiola 2.jpg" />

<img alt="" src="/files/File/guardiola 3.jpeg" />