Χαραλαμπίδης: Το ομαδικό πνεύμα μάς έφτασε ως εδώ

Ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στην νίκη επί του Αρη, Κώστας Χαραλαμπίδης, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, στάθηκε στην ομαδικότητα του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ εξέφρασε και το παράπονο πως το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν χαίρει της προσοχής που του αρμόζει από τα Μέσα."Ηταν ντέρμπι με όλη την έννοια. Είχε πάθος και εναλλαγές στο σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξανακάνει, αλλά έχουμε αγωνιστική ταυτότητα για να γυρίσουμε τέτοια παιχνίδια.
Το κάναμε γρήγορα και από την στιγμή που πλησιάσαμε το πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε. Εδώ είναι η έδρα μας και δεν έχουμε χάσει από κανέναν. Συνεχίζουμε.
Είναι πολλές οι ιδιαιτερότητες ενός αγώνα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχεις για να είσαι αποτελεσματικός.
Κάναμε λάθη στο πικ εν ρολ στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να τα καλύψουμε στη συνέχεια αν και αφήσαμε στον αντίπαλο κάποια ελεύθερα σουτ, πήραμε αυτό το ρίσκο, ήμασταν καλοί στην επίθεση και κερδίσαμε δίκαια.
Αν δείτε πως δουλεύουμε στις προπονήσεις θα καταλάβετε γιατί βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Χάτσερ βοήθησε πολύ, όπως και ο Λάζαρος, ο Κασελάκης βοήθησε στα ριμπάουντ οπότε καλύτερα είναι να κοιτάμε το ομαδικό πνεύμα, αυτό που μας έφτασε έως εδώ.
Γνωρίζαμε πως έπρεπε να αντιδράσουμε. Εχουμε χτίσει τέτοια αγωνιστική ταυτότητα για να ξεπερνάμε δυσκολίες στην διάρκεια ενός αγώνα. Στο περασμένο παιχνίδι είχα δύο πόντους, είναι βραδιές και βραδιές.
Στηρίζουμε όποιον παίκτη βλέπουμε ότι μπορεί να είναι αποδοτικός. Θα ήθελα να πω κάτι εγώ από μόνος μου επειδή μου μετέφεραν ότι το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Αρης στα πρωτοσέλιδα ήταν χαμηλά, κάτω κάτω.
Καταλαβαίνω ότι δεν εχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά δεν είναι τίποτα να γίνεται μία αναφορά και όχι να υπάρχει κάτω χαμηλά στα πρωτοσέλιδα ότι παίζει σήμερα ΠΑΟΚ - Αρης.
Είναι απαξίωση για το άθλημα, ας το δώσουμε την δέουσα σημασία", είπε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ.