Χαριτωνίδης: Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για εμένα


Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης αποχώρησε από τον ΟΦΗ μετά από 3 χρόνια παρουσίας και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τα συναισθήματα του και το δέσιμο του με τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης στον AthleticRadio 104,2

Για την ατυχία που είχε με τους τραυματισμούς: “Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα. Δυστυχώς, υπάρχουν ατυχίες στο ποδόσφαιρο και δεν έδειξα όσα μπορούσα να δείξω. Πάντα έμπαινα στο γήπεδο με στόχο να δώσω το 100% και αν δεν είχα όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να δώσω παραπάνω και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Όταν γυρίζεις από ένα τραυματισμό πρέπει να κοιτάς μπροστά. Συμβαίνουν ατυχίες δυστυχώς όμως η ζωή συνεχίζεται”

Για τα 3 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα: “Ήταν τρία χρόνια γεμάτα που έζησα πολύ μεγάλες χαρές ομαδικά, δύσκολες προσωπικά. Δεν θα ξεχάσω πως ήρθα , την άνοδο εκείνο το καλοκαίρι και την παρουσία της ομάδας στην superleague. Είναι τρία γεμάτα χρόνια που δεν μπορούν να περιγραφούν εύκολα με λέξεις”.

Για τη νέα σαιζόν: “Είναι μια ομάδα με νέα παιδιά, μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή , με ένα προπονητή έμπειρο που έχει όρεξη για δουλειά. Ξέρω πως έγινε καλή δουλειά όλο το καλοκαίρι και νομίζω πως φέτος θα είναι η χρονιά του ΟΦΗ και θα διεκδικήσει κάτι καλό”.

Για τις στιγμές που έζησε στον ΟΦΗ: “Στο μυαλό και στην καρδιά δεν θα πάψουν να υπάρχουν αυτά που αισθάνομαι γιατην ομάδα και την πόλη και φυσικά θα έρχομαι για να θυμάμαι τα χρόνια που πέρασα εδώ”.

Για το αν νιώθει κάποια πικρία για την αποχώρηση του από την ομάδα: “Η μόνη πικρία είναι σε αυτό που είπα προηγουμένως. Ήθελα να αποδείξω κάποια πράγματα και προς τον εαυτό μου τα οποία δεν πέτυχα και αυτό με στεναχωρεί. Προς την ομάδα δεν έχω καμία πικρία. Η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο”.