Χατζάρας: Κανένα σχόλιο για την αποχώρησή μου

O πρώην προπονητής της Νίκης, Γιώργος Χατζάρας, ανέφερε πως οι Βολιώτες έχουν μικρό ρόστερ, με αποτέλεσμα οι παίκτες να σκάσουν, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μακεδόνας τεχνικός, που δεν θέλησε να σχολιάσει τους λόγους του διαζυγίου του με τους κυανόλευκους.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζάρα στο NovaΣΠΟΡ FM:
Για την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου: «Χωρίς σχόλιο. Δεν φταίω εγώ για τις εννιά αγωνιστικές που η ομάδα είναι χωρίς νίκη, αφού ήμουν στο πάγκο μόνο για τρεις. Οι δηλώσεις που έχω κάνει ισχύουν για την απόδοση που είχαν τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καβάλα, κάτι που με κάνει να νιώθω υπερήφανος. Δεν θέλω να συζητήσω για την αποχώρησή μου».
Για το αν έχει χάσει τις πιθανότητές της η Νίκη Βόλου για τα πλέι οφ: «Δεν έχει χάσει τη μάχη για τα πλέι οφ, όμως έμεινε μακριά από την απευθείας άνοδο. Για μία ομάδα που θέλει να πάει στη Σούπερ Λίγκα πρέπει να έχει μεγάλο ρόστερ. Η Νίκη έχει μικρό, με αποτέλεσμα οι παίκτες να ...σκάσουν».
Για τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Football League: «Η βαθμολογία κάποιες φορές λέει την αλήθεια και κάποιες όχι. Νομίζω πως ο Παναιτωλικός, ο Ηρακλής και η Καλλονή έχουν καλό ρόστερ και πιστεύω πως θα ανέβουν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα».
Για το φετινό πρωτάθλημα που για πρώτη φορά έχει πολλές αγωνιστικές: «Νομίζω πως αυτό το πρωτάθλημα έχει σπουδαίες μεγάλες ομάδες που ο κόσμος τους παίζει μεγάλο ρόλο και φυσικά έχουν μεγάλα ρόστερ και για το ποιες θα πάνε στην Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στο τέλος»