Χριστόπουλος: Εδωσα προτεραιότητα στο πρωτάθλημα

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, τόνισε ότι έδωσε προτεραιότητα στην Super League, όπου στόχος είναι η κατάκτηση της πέμπτης θέσης."Μετά από το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Ηρθαμε εδώ με σκοπό να περνάει ο χρόνος, να μην δεχόμαστε γκολ και να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Θα κυνηγούσαμε το γκολ στο τέλος.
Λειτούργησε η στρατηγική μας και όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν και καλύτεροι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ σε μία στιγμή που μπαίναμε πιο δυνατά στο παιχνίδι.
Μετά έγιναν δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση. Μείναμε μέσα στους στόχους μας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο μέχρι τον Μάρτιο. Επρεπε να δώσουμε προτεραιότητα στους στόχους.
Εδωσα προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να μην μας επηρεάσει η πορεία μας στο Κύπελλο, στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνουμε για την πέμπτη θέση.
Με αυτό το ρόστερ είναι δύσκολο να πρωταγωνιστείς και σε πρωτάθλημα και σε Κύπελλο. Είναι δύσκολο και όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό.

Κάναμε ροτέισον στο Κύπελλο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και για να έχουμε φρέσκους παίκτες", είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.