Χριστόπουλος: Τα παιχνίδια της ζωής μας

Μονόδρομος είναι η νίκη επί του Αρη όπως δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε ως "τα παιχνίδια της ζωής μας" τα επόμενα πέντε που θα κρίνουν αν ο ΠΑΣ θα κάνει την υπέρβαση...Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χριστόπουλος στη Nova:
«Μας έχουν μείνει πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Είμαστε κουρασμένοι  και  ταλαιπωρημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.  Δεν έχουμε τους χώρους να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε, όμως τα επόμενα πέντε ματς του πρωταθλήματος είναι τα παιχνίδια της ζωής μας αυτή τη στιγμή. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη το Σάββατο και το μόνο που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε όλοι είναι να πάμε και να δώσουμε τον πιο δυνατό αγώνα που μπορούμε και ότι θέλει να έρθει ας έρθει», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Για το αν ο ΠΑΣ πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του στα τελευταία ματς: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα από τα πρώτα 25 ματς προσπαθεί να ξεπερνάει τον εαυτό του. Το ίδιο πρέπει να κάνει και στα επόμενα πέντε. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο τέλος αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε».

Για το τι περιμένουμε να δούμε στο ματς: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Όποιος παίζει με όποιον παίζει είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για εμάς από την αρχή του πρωταθλήματος δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, θέλει πάρα πολύ το παιχνίδι. Μεγάλη ομάδα είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουμε και εμείς το ματς. Σίγουρα το γήπεδο θα είναι πάλι ο ανασταλτικός παράγοντας, αλλά όπως και να είναι το γήπεδο εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Με τον Άρη το Σάββατο θα είναι ένα ντέρμπι γιατί και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται  για το παιχνίδι. Ο Άρης έχει μία δυνατή ομάδα, έχει νέο προπονητή και έκανε μία μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική.  Εμείς είμαστε σε μία φάση που βγαίνουμε μέχρι το Σάββατο από ένα Γολγοθά δύο μηνών. Εάν ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο θα μπορούμε να βλέπουμε με πολύ αισιοδοξία το μέλλον».