Χωρίς Πουλίδο, Κοέλιο, Τάτο, Ψυχογιό ο Αρης στα Γιάννινα


Με την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οπως αναμενόταν ο Πουλίδο δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί και έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τους τιμωρημένους Κοέλιο, Τάτο και Ψυχογιό. Τα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου για το διπλό...
Οριστικά χωρίς τον Ρούμπεν Πουλίδο θα παραταχθεί ο Αρης στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ, καθώς παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Ισπανός αμυντικός, δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα, αναγκάζοντας τον Σούλη Παπαδόπουλο να τον αποκλείσει από την αποστολή.

Με αυτά τα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι στόπερ θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Ηρακλής. Από κει και πέρα για τα χαφ είναι δυο τα σενάρια. Το πρώτο είναι να παίζει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Νταβίντ Αγκάνθο και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος στον άξονα, δίπλα στον Μανώλη Παπαστεριανό.

Το δεύτερο, είναι να αγωνιστεί ο Τριανταφυλλάκος στα αμυντικά χαφ και ο Αγγελούδης προωθημένος δίπλα στον Αγκάνθο. Κατά τις υπόλοιπες θέσεις, δεν θα πειραχτεί κάτι, με τον Διούδη να παραμένει στα γκολπόστ, τους Καζναφέρη δεξιά, Ζαραδούκα αριστερά και τον Παπαζαχαρία στα στόπερ, ενώ στις πτέρυγες της επίθεσης θα παίξουν Γιαννιώτας και Διαμαντάκος δεξιά κι αριστερά, με τον Αγκάνθο στην κορυφή.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Ρένια, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρούμπεν Πουλίδο, Νίκος Ψυχογιός (ταυτόχρονα είναι και τιμωρημένος), Μιχάλης Γιαννίτσης (συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του), Παντελής Αντωνιάδης, καθώς και οι τιμωρημένοι Ανδρέας Τάτος, Νούνο Κοέλιο.