Χωρίς Χολέμπας, Ντομίνγκες, αλλά με Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός αποστολής και πάλι τον Χολέμπας, αλλά και τον Ντομίνγκες που είχε ενοχλήσεις. Στον αντίποδα για πρώτη φορά είναι στην 19άδα φέτος ο Ιμπαγάσα.Οπως και κόντρα στον Ατρόμητο, έτσι και τώρα στην Λιβαδειά, ο Χολέμπας είναι εκτός αποστολής των ερυθρολεύκων και ίσως αυτό να σημαίνει ότι έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα πουληθεί από τον Ολυμπιακό! Κάτι χειροπιαστό, πάντως για την ώρα δεν υπάρχει... Ιδωμεν...

Από κει και πέρα πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον "Τσόρι", ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό από την κόπωση και έμεινε εκτός 19αδας από τον Ισπανό τεχνικό των Πειραιωτών, που συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή τον Ιμπαγάσα.

Επίσης αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Τόρες και Παπαδόπουλος, οι Κάρολ, Γιαννιώτης, αλλά και οι Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι.

Οι 19 παίκτες που θα ταξιδεψουν για το παιχνίδι της Κυριακής στη Λιβαδειά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.