Ψάχνει τον αντί-Ποτουρίδη

Με τα δεδομένα προβλήματα φτάνει στο τέλος της η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον Αγγελο Αναστασιάδη να πονοκεφαλιάζει για τον αντικαταστάτη του Ποτουρίδη, που λόγω δανεισμού του από τους Πειραιώτες δεν θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς.Η απουσία του Ποτουρίδη διαφοροποιεί τα πλάνα του Αναστασιάδη. Οι λύσεις του ωστόσο είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες κι ως εκ τούτου ένας εκ των Αγκιλέρα, Στόλερ ή Τζανή θα πάρει το χρίσμα να αγωνιστεί δίπλα στο Δημήτρη.

Πιθανότερος θεωρείται ο Ισπανός όπου σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επέφερε την είσοδο στην 11άδα του Δέντσα για να πλαισιώσει τον Τετέ στον άξονα.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, όλα δείχνουν Αργυρόπουλος αλλά εξετάζεται και η περίπτωση του Γκονζάλες ενώ για αριστερά προορίζεται ο Κουρτεσιώτης που θα είναι ο αντι-Κανακούδης.

"Σίγουρη" εν τω μεταξύ μπορεί να θεωρείται η παρουσία στην 11άδα των Κηπουρού, Δημήτρη, Μπέλιτς, Γιάννου, Ναζλίδη και Αναστασάκου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μακεδόνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κάλαϊτζιτς και Κανακούδη, στον τραυματία Λαμπάρθε και στον Καστέλς που χάνει τη σεζόν.