Ψάχνει τον νέο... Μιραλάς

Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης είναι μία από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο και ήδη έχει ξεκινήσει το... σαφάρι.Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του κάποιες περιπτώσεις, αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου κάνει τις εισηγήσεις του. Ορισμένες εξ αυτών έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.
Μία από αυτές είναι εκείνη του Ράιαν Μπάμπελ, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν προσπαθήσει να φέρουν το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Ολλανδός εξτρέμ προτίμησε να επιστρέψει στην Ολλανδία για λογαριασμό του Άγιαξ.
Φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες (Χαλ και Ρέντινγκ). Ο 26χρονος φορ έχει παίξει σε 15 ματς, έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 4 ασίστ στους συμπαίκτες του στον «Αίαντα».
Στο προσκήνιο, επίσης, επανήλθε η περίπτωση του Γκαέλ Κακουτά. Ο 21χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί σε 20 ματς με τη φανέλα της Φίτεσε (στην οποία έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι) και έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ στο λογαριασμό του έχει και 5 ασίστ.
Όσον αφορά την υπόθεση του Τζόναθαν ντος Σάντος, η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται διατεθειμένη να συζητήσει μόνο τον δανεισμό του μεξικανού χαφ (4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Καταλανών).
Ασφαλώς, υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών ανάλογες με αυτή του Μιραλάς. Νεαρών δηλαδή σε ηλικία που ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και μπορούν να δουν τον Ολυμπιακό σαν ένα σκαλοπάτι για κάτι καλύτερο στην καριέρα τους.