January 2014

Πήρε Ρούμπιο η Ομόνοια

Tην απόκτηση του Αλεχάντρο Ρούμπιο Μπρίτο ανακοίνωσε η διοίκηση της Ομόνοιας.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης του 20χρονου Ισπανού επιθετικού, Αλεχάντρο Ρούμπιο Μπρίτο, από την Ισπανική Σεβίλλη.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Σεβίλλη Β, όπως και δυο φορές στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Ισπανίας U20.

Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλωσορίζει τον Άλεξ Ρούμπιο και του εύχεται κάθε επιτυχία".

«Μήτρογλου: Ο άρχων του απροσδόκητου!»

Η FIFA ανέβασε θέμα για τον έλληνα επιθετικό, εκφράζοντας μάλιστα την απορία για την απόφαση του Μήτρογλου να φύγει λίγο πριν τα ματς του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ...

Απόλλων: Τουλάχιστον 1,5 μήνα έξω ο Διαμάντης!

Νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα για σχεδόν 1,5 μήνα τίθεται ο Δημήτρης Διαμάντης που τραυματίστηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Ο 35χρονος μεσοαμυντικός υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό από το κατά λάθος χτύπημα του συμπαίκτη του Γιώργου Γουμάγια και θα υποβληθεί και σε επέμβαση.
Ο Διαμάντης μπαίνει το Σάββατο (1/2) στις 8 το πρωί στο χειρουργείο για ανάταξη δεξιού ζυγωματικού και ο Λόρι Σάντσες θα τον... ξεχάσει για τον επόμενο 1,5 μήνα!

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Γιουβέντους - Ίντερ το μεγάλο ματς στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ την Δευτέρα έχει Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι και Τζένοα - Σαμπντόρια. Αναλυτικά το πρόγραμμα...

Συζητάει με Κουρδάκη

Στον Ηρακλή βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Παναγιώτη Κουρδάκη που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Την Κυριακή η άφιξη του Ουρουγουανού Έντζο Τζιοβάνι Σκόρτσα ενώ αποκτήθηκε ο Κυριάκος Γραμματικός.

Ντόστανιτς: Με μυαλό και υπομονή για τους τρεις βαθμούς

Ο Ράτκο Ντόστανιτς στάθηκε στο αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βέροια και τόνισε πως θα πρέπει να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.«Μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων όπου πρέπει να πάρουμε βαθμούς», ήταν τα πρώτα λόγια του Ράτκο Ντόστανιτς.

Μέχρι Τετάρτη με την πρώτη ομάδα ο Τούντορ

Ο Φραν Τούντορ άφησε καλές εντυπώσεις στις πρώτες του προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και θα συνεχίσει μέχρι την Τετάρτη όταν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν οι πράσινοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση του η όχι.

Pages