March 2014

Διπλό στη Γρανάδα η Λεβάντε

Η Γρανάδα ήταν καλύτερη, αλλά η Λεβάντε με γκολ των Ναβάρο και Λόπεθ πήρε την εκτός έδρας νίκη για την 31η αγωνιστική της Primera Division
Ομάδα με χαρακτήρα η Λεβάντε και το απέδειξε για άλλη μία φορά φέτος. Μπορεί να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα ακόμα κι όταν δεν το αξίζει.

Η Γρανάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πίεσε αρκετά την ομάδα του Χοακίν Καπαρός, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νάβας.

Πανέτοιμοι Σαβιόλα και Φουστέρ

Ο Μίτσελ το είχε επισημάνει στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη. «Ο Σαβιόλα και ο Φουστέρ μπορούν να αγωνιστούν» είχε αναφέρει ο ισπανός...

Ολυμπιακός κατά Αστυνομίας

Ανακοίνωσε με την οποία καταγγέλλει τη συμπεριφορά της Αστυνομίας κατά την διάρκεια των Final Four Κυπέλλου Βόλεϊ της Πύλου (γυναικών) και της Καλαμάτας (ανδρών) εξέδωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.Η ανακοίνωση αναφέρει
"Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Φάιναλ Φορ των Κυπέλλων Βόλεϊ που διοργάνωσε σε Καλαμάτα και Πύλο η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, στο ρόλο που της παραχώρησε η καθ' ύλην αρμόδια ΕΟΠΕ.

Κεχαγιάς: Μας κυνηγάνε δεν τους κυνηγάμε!

Ο Νίκος Κεχαγιάς τόνισε πως όλα πήγαν στραβά για την Ξάνθη στο ματς με τον Πλατανιά, προσθέτοντας πως η ακριτική ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και ότι το καλό είναι πως τους κυνηγάνε οι άλλοι και όχι οι ίδιοι να κυνηγάνε τους άλλους.
Ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε:
"Ηταν ένα κακό αποτέλεσμα για μας σήμερα. Όλα πήγαν στραβά από το ξεκίνημα του αγώνα. Προηγήθηκε ο αντίπαλος, πιέσαμε αλλά δεχθήκαμε και 2ο γκολ.

Πιο κοντά στην Championship η Σάντερλαντ

Η Σάντερλαντ μπορεί στα τελευταία λεπτά του αγώνα να πάλεψε πάρα πολύ, όμως, δε βρήκε το γκολ που θα της έδινε τον βαθμό και γνώρισε την ήττα με 1-2 από τη Γουέστ Χαμ.

Αναστασιάδης: Σήμερα παίζαμε όλη τη χρονιά


Ο Αγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στην σημασία της νίκης του Πλατανιά μέσα στην Ξάνθη, λέγοντας πως η ομάδα έπαιζε όλη τη χρονιά στο συγκεκριμένο ματς, μίλησε για την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι Χανιώτες που ήταν άρρωστοι εδώ και 10 μέρες και επανέλαβε ότι η Παναγιά τους βοήθησε να πετύχουν τον στόχο τους.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγγελου Αναστασιάδη:

Πέντε χρόνια φυλάκιση στον Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με φυλάκισης πέντε ετών για υπόθεση που αφορούσε εικονικούς εφοδιασμούς και παράνομη διακίνηση καυσίμων. Εξαγοράσιμη κι εφέσιμη η ποινή.

«Ρατσιστική συμπεριφορά προς τους οπαδούς μας»

Διαφορετική αντιμετώπιση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού από την αστυνομία κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης των «ερυθρόλευκων», μετά την...

Σφαιρόπουλος: Ηταν ματς Eurocup και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα

Ο Πανιώνιος νίκησε στην παράταση τον ΠΑΟΚ (95-92), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στα ψυχικά αποθέματα της ομάδας του και στην ποιότητα του αγώνα.
Όταν πια όλα είχαν τελειώσει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να συλληπηθεί τον Μιχάλη Τσαϊρέλη (για την απώλεια του πατέρα του), πριν προχωρήσει σε όσα είχαν γίνει στο παρκέ και τον τρόπο που ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΟΚ 95-92, στην παράταση.

Pages