April 2015

Ενδιαφέρον από Ελλάδα για Ρούντιτς

Ο Μίλαν Ρούντιτς θα αγωνιστεί την Παρασκευή (1/5) με την Τρέντσιν στο τελικό του Κυπέλλου της Σλοβακίας κόντρα στην Σενίκα και όπως αποκάλυψε ο ίδιος θα τον δουν αγωνιζόμενο σκάουτ από δυο ομάδες της Ελλάδος.

Πολλά προβλήματα στον Αστέρα ενόψει Ξάνθης

Ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Κουρμπέλης, Μπαράλες, Παντελιάδης, Σανκαρέ ενώ αμφίβοιλοι είναι οι Μπαντιμπανγκά, Τορμένα και Σκούρτης.

Εφιάλτης για Νάπολι στο Έμπολι

Η Έμπολι νίκησε 4-2 τη Νάπολι στο "Κάρλο Καστελάνι" και σώθηκε και μαθηματικά, οι "παρτενοπέι" έμειναν μακριά από την 3άδα, ενώ από 6 γκολ του ματς τα 3 ήταν αυτογκόλ (videos)

Επιστρέφει ο Κοντοές στον Ατρόμητο

Ο Γιάννης Κοντοές πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Πέμπτης και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς με τον Πανιώνιο.

Αγωγές από Μελισσανίδη σε ΕΠΟ

Μετά την ποινή της πειθαρχικής επιτροπής προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις δηλώσεις του στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν πάρει την εντολή να απαντήσουν με αγωγές, προς την ΕΠΟ.

Τότι: "Δεν θα είμαι ποτέ πρόβλημα για τη Ρόμα"

Ο Φραντσέσκο Τότι έμεινε στον πάγκο σε όλο το ματς κόντρα στη Σασουόλο όμως με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως αυτό είναι το λιγότερο που σκέφτεται. Διαβάστε το μήνυμα ενότητας που έστειλε ο αρχηγός της Ρόμα.

Pages