June 2015

Πρωταθλήτρια Ευρώπης U21 η Σουηδία

Η Σουηδία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης U21 για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι της Πορτογαλίας. Χωρίς γκολ ο τελικός της Πράγας σε 90άλεπτο και παράταση, μοιραίος ο Ουίλιαμ Καρβάλιο (video)

Λίλα: ''Στα Γιάννινα σε 4 - 5 χρόνια''

Ο Άντι Λίλα δηλώνει στο Sport24.gr πως δεν έχει συμβόλαιο στον ΠΑΣ και πως θέλει να επιστρέψει σε 4 - 5 χρόνια. Οι άνθρωποι της ομάδας της Ηπείρου απαντούν ότι περιμένουν πρόταση. Άδεια σε Τσάβες - Βελλίδη - Στρούνα.

Ατλέτικο αντί για Βαλένθια ο Ροντρίγκο Κάιο

Ο Ροντρίγκο Κάιο πήγε στην Ισπανία για την Βαλένθια, αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Τον "έκλεψε" ο Σιμεόνε ή όντως απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις;

Πουλίδο: "Ο δικηγόρος της Τίγκρες αποδέχθηκε ότι δεν έχω συμβόλαιο"

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος της Τίγκρες παραδέχθηκε ενώπιον του CAS, ότι ο Μεξικανός δεν έχει κανένα συμβόλαιο με την ομάδα του Μοντερέι.

Νέος Αθλητικός Διευθυντής ο Γεωργάτος

Το βράδυ της Τρίτης (30/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ανακοίνωση της γνωστοποίησε την τοποθέτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου στο πόστο του Αθλητικού Διευθυντή, με αρμοδιότητα στο αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας.

Το πρόγραμμα των φιλικών ΠΑΟ - ΠΑΟΚ στη NOVA

Τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν τα φιλικά που θα δώσουν μέσα στον Ιούλιο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Δείτε τις ώρες και τις ημερομηνίες των παιχνιδιών που θα μεταδοθούν από τη NOVA.

Σαντάνα: "Σας ευχαριστώ για την ζεστασιά"

Ο Φελίπε Σαντάνα μέσω facebook ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για το διάστημα που αγωνίστηκε στον σύλλογο και την ευκαιρία που του έδωσε να κατακτήσει δύο τίτλους.

Pages