August 2015

Ανακοινώθηκε ο Ερνάνι, ολοκληρώθηκε το διπλό χτύπημα

Το εντυπωσιακό φώτο φίνις του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Ερνάνι. Λίγο νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι είχαν ανακοινώσει και τον Ιντιγιέ Μπράουν, ενισχύοντας το ρόστερ των Νταμπλούχων Ελλάδας στο παρά πέντε. Ελεύθερος ο Χάρα.

Κορυφή με ανατροπή ο Ατρόμητος 2-1 τον Πλατανιά στα Χανιά

Ο Ατρόμητος έκανε το δυο στα δυο επικρατώντας με 2-1 του Πλατανιά στα Χανιά σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ενώ είχαν και δοκάρι στο 1-1 με τον Μιλούνοβιτς. (VIDEOS)

Νέα πορεία με συνθήματα από τους οπαδούς του Άρη

Οι φίλαθλοι του Άρη πραγματοποίησαν δεύτερη πορεία μέσα σε μία εβδομάδα για τη δικαίωση της ομάδας τους στο αίτημα για άνοδο στη Football League χωρίς να κρύψουν μέσα από τα συνθήματά τους την οργή τους. Χρήση χημικών από την Αστυνομία.

Δεν παίζουν με Φινλανδία, Ρουμανία οι Τοροσίδης και Νίνης

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωτήρης Νίνης δεν υπολογίζονται από τον Κώστα Τσάνα για τα επερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών καθώς είναι τραυματίες.

Η Μαρσεϊγ ήθελε τον Μπεργκ

Η γαλλική ιστοσελίδα La Provence υποστηρίζει ότι η Μαρσέιγ είχε στη λίστα της τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο έχει προσωπική άποψη ο προπονητής Μίτσελ.

Η Μαρσεϊγ θέλει τον Μπεργκ

Η γαλλική ιστοσελίδα La Provence υποστηρίζει ότι η Μαρσέιγ έχει στη λίστα της τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο έχει προσωπική άποψη ο προπονητής Μίτσελ.

Ενίσχυση με Γιάχιτς στον Λεβαδειακό, πάει για δυο παίκτες ακόμα

Ο Σανέλ Γιάχιτς, γνώριμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τη παρουσία του στην ΑΕΚ, αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας της Βοιωτίας. Ψάχνουν έναν εξτρέμ και ένα φορ οι πράσινοι.

Μπερμπάτοφ ξανά στο μυαλό του Ιβάν

Οι αρνητικές εξελίξεις στο θέμα του φορ βάζουν τον Ιβάν Σαββίδη σε σκέψεις για το μπαμ που θα αλλάξει άρδην την κατάσταση. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ξανά, σε πρώτο πλάνο.

Pages