September 2015

"Έπιασε" Ραούλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε τον Ραούλ Γκονθάλεθ στην πρώτη θέση των σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης με το δεύτερο γκολ απέναντι στη Μάλμε, 323το με τους "μερένγκες" και 501 το στην καριέρα του. (VIDEO)

Ρασίνγκ: "Δεν έχουμε οφειλή στον Παναθηναϊκό"

Η Ρασίνγκ Σανταντέρ υποστηρίζει ότι αδίκως της επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης βαθμών από τη FIFA, επειδή η οφειλή της προς τον Παναθηναϊκό έχει διακανονιστεί και θα καταβληθεί αργότερα.

Απόλυτο η Γιουβέντους, "διπλό" η Σίτι

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Σεβίλλη και έμεινε μόνη στην κορυφή, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε στην Γερμανία της Γκλάντμπαχ με 2-1, κάνοντας ανατροπή με πέναλτι του Αγκουέρο στο 90' (videos)

Μόνο νίκες Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 την Μάλμε στην Σουηδία με ιστορικά γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ 2η νίκη σε ισάριθμα ματς πήρε και η Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς επικράτησε 2-0 της Σαχτάρ στο Ντόνετσκ (videos)

Ανατροπή με Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με κορυφαίο τον Μάτα η ManUtd νίκησε 2-1 με ανατροπή την Βόλφσμπουργκ, ενώ η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε 3-0, έχασε πέναλτι και τελικά επικράτησε με 3-2 της Αϊντχόφεν (videos)

Σάντος: "Από τους καλύτερους παίκτες που είχα ο Κατσουράνης"

Ως έναν από τους καλύτερους παίκτες που είχε στην καριέρα του χαρακτήρισε τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος την Τρίτη "κρέμασε" τα παπούτσια του, ο Φερνάντο Σάντος.

Έφτασε τα 500 γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Μάλμε κόντρα στην ομώνυμη σουηδική ομάδα κι έφτασε τα 500 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. (VIDEO)

Χωρίς ειδήσεις, αλλά με συμβολισμούς η ΓΣ του Παναθηναϊκού

Οι μικρομέτοχοι που... έλαμψαν δια της απουσίας τους, οι διαφορετικοί εκπρόσωποι της Sortivo και της Συμμαχίας, οι λεπτομέρειες της ΑΜΚ και οι αρχαιρεσίες στα τέλη Νοεμβρίου. Το Sport24.gr έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ από την έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Pages