November 2015

Ο εκδηλωτικός πανηγυρισμός του Περέιρα!

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε 2-0 την Τράμπζονσπορ και είναι μόνη στην κορυφή με τον Βίτορ Περέιρα να ξεσπά σε πανηγυρισμούς, ιδιαίτερα εκδηλωτικούς. (VIDEO)

Οι επιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό αν φύγει από το πρωτάθλημα

Ποια είναι η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό αν αποφασίσει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Super League; Το Sport24.gr αναλύει.

Γεωργούλης: "Κάναμε κατάθεση ψυχής"

Ο Θύμιος Γεωργούλης είχε μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Ηρακλείου, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Εθνικού για την συμπαράσταση του.

Χάνει Κάπελ ο Ματζουράκης

Ο Λεάντρο Κάπελ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΚ, συμπλήρωσε τις τέσσερις και θ' απουσιάσει σ' ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναιτωλικού. Όλα καλά με Ουάρντα.

Το "βιολί" τους Παπάζογλου και Κωνσταντόπουλος

Σκόραραν Μόρας, Παπάζογλου, Παυλίδης, Κουλούρης και Μαραγκουδάκης, ο Κωνσταντόπουλος στα μισά ματς δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ ο Τζέιμς Ευμορφίδης ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή της Άλκμααρ

Θεοδωρίδης: "Όταν χάνεις 15 ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ..."

Ο προπονητής της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης τα έβαλε με την τύχη της ομάδας του και τις χαμένες ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αθανασιάδης: "Δεν έχουμε πρόβλημα με τον προπονητή"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την υπομονή που πρέπει να δείξει ο κόσμος και απάντησε στις όσα λέγονται για τις σχέσεις στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Pages