December 2015

Σε κλειστό η προπόνηση λόγω χιονιού στον Αστέρα

Η χιονόπτωση στην Τρίπολη επηρέασε και την προπόνηση του Αστέρα με τον Στάικο Βεργέτη να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα κλειστό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αρκαδία.

Προπόνηση σε συνθήκες αγώνα στον Πλατανιά

Ο Γιώργος Παράσχος ήθελε να δει από τους παίκτες του πάθος και ένταση όπως και στα παιχνίδια και για αυτό την Πέμπτη το πρόγραμμα είχε διπλό διάρκειας μιας ώρας.

Πέρυσι "κορυφαία ομάδα της χρονιάς", φέτος στα τάρταρα

Το 2015 ήταν τραγικό για την Εθνική που πέρασε τρικυμίες και έφαγε αλλεπάλληλα χαστούκια. Πολλές αλλαγές, προσπάθειες να βρει την ισορροπία της και επανεκκίνηση με νέο "πηδαλιούχο". Το Sport24.gr αναφέρει τα πρόσωπα που την σημάδεψαν.

Φορτούνης, Ντουρμάζ, μόνοι ψάχνουν

Η παραγωγικότητα του Ολυμπιακού σε κανονική ροή αγώνα είναι ένας τομέας που θέλει να βελτιώσει ο Σίλβα. Τι δεν έκαναν οι μεσοεπιθετικοί των Πειραιωτών στο πρώτο μισό της σεζόν, πλην των Φορτούνη, Ντουρμάζ.

Δεν παίζει με Βέροια ο Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον Τσάβες πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Πέμπτης στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αργεντινός δεν θα είναι στη διάθεση του Πετράκη για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Τετράδα με Σοριάνο η Βιγιαρεάλ, 1-0 τη Βαλένθια

Χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σοριάνο, η Βιγιαρεάλ νίκησε 1-0 στο "Μαδριγάλ" τη Βαλένθια και ανέβηκε στην τέταρτη θεση της Primera Division. Συνεχίζει χωρίς νίκη στη La Liga ο Γκάρι Νέβιλ. (VIDEOS).

Pages