January 2016

Ένα χαρτί για να τελειώσει του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν στη διάρκεια της Δευτέρας (1/2) ένα χαρτί ακόμη από την Αργεντινή ώστε να είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες και να ανακοινώσουν τον 24χρονο άσο.

Νίκη και στην έδρα της Σεντ-Ετιέν για Παρί Σεν-Ζερμέν

Με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 2-0 την Σεντ-Ετιέν στο "Ζοφρουά-Γκισάρ". Η 20ή νίκη για την PSG σε 23 αγωνιστικές (videos)

Θρίαμβος για Μίλαν, 3-0 την Ίντερ

Η Μίλαν νίκησε 3-0 την Ίντερ και απέχει 6 βαθμούς από την 3η θέση που οδηγεί στο Champions League. Τα γκολ οι Αλέξ, Μπάκα και Νιανγκ, έχασε πέναλτι για να ισοφαρίσει στο 70' ο Ικάρντι! (videos)

Δεν ανησυχούν για Μποτία

Ο Μποτία αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, ωστόσο οι Πειραιώτες είναι καθησυχαστικοί σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ισπανού στόπερ.

Σίλβα: "Παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας"

Ευχαριστημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες ο Μάρκο Σίλβα.

Έφτασε ο Πέκχαρτ για την ΑΕΚ

Όχι μόνο συνεπής, αλλά και μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης της πτήσης από το Μόναχο, έφτασε στην Αθήνα ο Τόμας Πέκχαρτ για λογαριασμό της ΑΕΚ. (VIDEOS)

Στα προημιτελικά Μπεσίκτας και Γαλατάσαράι

Μετά την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του τουρκικού κυπέλλου προκρίθηκαν οι Μπεσίκτας και Γαλατάσαράι, νικώντας τις Μπούτζασπορ και Γκαζιάντεπσπορ, αντίστοιχα (videos)

Παπαδόπουλος: "Συμφωνήσαμε με Καραγκούνη"

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, παραδέχτηκε ότι αποκτήθηκε ο Βασίλης Καραγκούνης, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με την Ξάνθη.

Pages