February 2016

Νίκη με Ζόνας η Μπενφίκα, "κόλλησε" η Σπόρτινγκ

Η Μπενφίκα νίκησε 2-0 τη Μαδέιρα, εκμεταλλεύτηκε το 0-0 της Σπόρτινγκ με τη Γκιμαράες και είναι στο -1 από την κορυφή. Βασικοί για τους "αετούς" του Ρουί Βιτόρια οι Μήτρογλου και Σάμαρης. (VIDEO)

Παπαδόπουλος: "Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια απόδοση"

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έθεσε ως στόχο το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα.

Πίτου Γκαρσία: "Δεν ήθελα να φύγω, αλλά έπρεπε"

Ο Αργεντινός μέσος του Ατρόμητου, Πίτου Γκαρσία, αναφέρθηκε μέσω του Sport24 Radio 103.3 στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ν. Κορέα και έστειλε μήνυμα επιστροφής στην Ελλάδα.

Δέλλας: "Με δύο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα"

Μικρές οι αποστάσεις στη Super League σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα. Ο προπονητής του Ατρόμητου είπε μετά το 1-0 επί του Ηρακλή ότι "με δυο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα".

Το "κλειδί" της νίκης του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη

Η κόκκινη του Ανσαριφάρντ, ο περιορισμός του Μπακασέτα από τον Στάθη, ο "καυτός" Γιακουμάκης και η επιθετική "κυανέρυθρη" δυστοκία που οδήγησαν τον Λεβαδειακό στο "διπλό" στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Δεν βρίσκεται υπό κρίση ο Σίλβα

Κανένα θέμα με τον Μάρκο Σίλβα δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό, ούτε ο Πορτογάλος θα περάσει κάποιου είδους τεστ στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ευχαριστημένες από την συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής η Φενέρ

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 2-0 της Μπεσίκτας στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας δύο πόντους πίσω την αντίπαλό της (videos).

Και ο Μητρόπουλος στην Ακρόπολις

Ένας ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σουηδία, στην Ακρόπολις. Η αναφορά στον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος την Τρίτη (1/3) πετάει για Σουηδία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τρίποντο με Λε Ταλέκ ο Ατρόμητος, 1-0 τον Ηρακλή

Ένα τέρμα του Λε Ταλέκ από το 25ο λεπτό έμεινε αναπάντητο από τον Ηρακλή και ο Ατρόμητος πήρε στο Περιστέρι μια νίκη ψυχολογίας πριν τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Pages