May 2016

Ντουρμάζ: "Νόμιζα ότι ήταν αστείο για Πουλίδο"

Ο Τζίμι Ντουρμάζ υποστήριξε πως όταν του μίλησαν για την απαγωγή του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Άλαν Πουλίδο, δεν το πίστεψε. "Νόμιζα ότι ήταν αστείο" ανέφερε ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός.

Παναγιωτάρας: "Τεράστια τιμή και ευθύνη"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή και ευθύνη το γεγονός ότι καθοδήγησε την Ένωση, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Στέλιο Μανωλά.

Ουζουνίδης: "Όχι υπέρβαση, κάτι παραπάνω"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε ότι αυτό που πέτυχε εφέτος ο Πανιώνιος δεν ήταν απλά υπέρβαση "αλλά κάτι παραπάνω". Πρόσθεσε ότι η ομάδα θα χρειαστεί να πουλήσει και άλλον παίκτη.

Φορ και δύο γκολ για Μανωλά, ήττα για Πανναξιακό

Ο Κώστας Μανωλάς έπαιξε ως επιθετικός με τη φανέλα του Πανναξιακού, έβαλε δύο γκολ, αλλά η ομάδα του δεν απέφυγε την ήττα από αυτή των Παλαιμάχων του ΠΣΑΠ, σε αναμέτρηση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής με Πρίντεζη στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Ποτής Τσιριμπής, απαθανατίστηκε στα επινίκια των Πειραιωτών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. (PHOTOS).

Ιβιτς: "Οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν"

Ο Βλάνταν Ιβιτς τόνισε πως δεν είναι φιλοσοφία του να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ΠΑΟΚ ενώ μίλησε για την σκληρή δουλειά των παικτών του "Δικεφάλου" που είχε ως αποτέλεσμα την πρωτιά στα playoffs.

Βίτορ: "Αυτό είναι το παράπονό μου..."

Ο Μιγκέλ Βίτορ εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά άφησε ένα μικρό ενδεχόμενο να παραμείνει στον Δικέφαλο. Ροντρίγκες: "Το αξίζει ο Ίβιτς".

Pages