June 2016

Στα ημιτελικά η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία επικράτησε με 5-3 της Πολωνίας στα πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro για 4η φορά στις τελευταίες 5 διοργανώσεις! Μοιραίος ο Μπλαστσικόβσκι, ήρωες Ρουί Πατρίσιο και Κουαρέσμα (videos)

Ο εισβολέας στο Πολωνία - Πορτογαλία

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης στην αναμέτρηση Πολωνία - Πορτογαλία, εισβολέας μπούκαρε στο γήπεδο για να αγκαλιάσει τον Ρονάλντο και... ανακόπηκε με εντυπωσιακή λαβή από άνδρα της ασφαλείας του γηπέδου. (video)

Καθυστερεί (;) η εγκληματική οργάνωση

Αίτηση ακυρότητας του πέρατος της ανακριτικής διαδικασίας από συνηγόρους των 35 κατηγορουμένων, οι οποίοι δεν ενημερώθηκαν για την παράσταση της πολιτικής αγωγής που φέρεται να κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Προανήγγειλε την παραμονή του ο Νεϊμάρ

Μέσω twitter ο Νεϊμάρ προανήγγειλε ουσιαστικά την επέκταση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα. Πενταετές το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους "μπλαουγκράνα".

Ιμπάρμπο: "Θα είναι η χρονιά μας"

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο υποσχέθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι "εφέτος θα είναι η χρονιά μας", υποστήριξε ότι ήταν όνειρό του να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ επεσήμανε ότι "δεν τα παρατάω ποτέ".

Περιμένοντας την FIFA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ενήμερη για τις κινήσεις της ΕΠΟ για την Επιτροπή Δεοντολογίας και αναμένεται να πάρει τις τελικές της αποφάσεις. Τι είπε παράγοντας της FIFA, τι ο Γκιρτζίκης στο παρασυμβούλιο της ομοσπονδίας.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Νορβηγία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η Οντ Γκρένλαντ επικράτησε 2-0 της Μάριενχαμν και ως εκ τούτου οι Νορβηγοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να προκριθούν στον β' προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπίσεσβαρ: "Να κάνω χαρούμενη ολόκληρη την Θεσσαλονίκη"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να δει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. (video)

Pages