September 2016

Η διαμαρτυρία των οπαδών του Παναθηναϊκού

Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Θέλτα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν για τα ακριβά εισιτήρια της αναμέτρησης με πανό που σήκωσαν στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν.

Μπέντο-Κετσπάγια: Κανένας δεν θα μείνει

Το ερώτημα του ντέρμπι δεν είναι μόνο το "ποιος θα νικήσει" αλλά το "ποιος θα φαγωθεί". Ο Θέμης Καίσαρης εισπράττει το κλίμα και αναρωτιέται αν ποντάρει κανείς πως ένας εκ των Μπέντο-Κετσπάγια θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ροντρίγκες: "Ποτέ μην τα παρατάς"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχασε μοναδική ευκαιρία στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9) με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Μία μέρα μετά επιχείρησε να "ντοπάρει" ψυχολογικά τον εαυτό του, γράφοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα στο facebook.

Φτιάξε την 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

H AEK ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό (02/10, 20:30). Πώς θα κατέβαζες εσύ την Ένωση στο Φάληρο; Επέλεξε τώρα τους "11" του Κετσπάγια.

Όλα τα ντέρμπι στην καριέρα του Πάουλο Μπέντο

Το Sport24.gr βρήκε όλα τα αποτελέσματα στα ντέρμπι του Πάουλο Μπέντο σε Πορτογαλία και Βραζιλία και παρουσιάζει τα συμπεράσματά του. Πού είναι καλός, που υστερεί και πώς παρατάσσει τις ομάδες του.

Πώς θα καλύψει η Nova το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Τα κανάλια Novasports, υποδέχονται το πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League, αυτό ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και στην Κυπελλούχο ΑΕΚ με την κατάλληλη παραγωγή.

Pages