November 2016

Νιόπλιας: "Νίκη για το πρεστίζ του ΟΦΗ"

Ο Νίκος Νιόπλιας υποστήριξε ότι η επικράτηση επί του Παναθηναϊκού μετρά για το πρεστίζ του ΟΦΗ. Έκανε λόγο για "δικαιότατη" νίκη, ενώ ανέφερε πως "στόχος είναι να δούμε πότε θα γυρίσει ο ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία".

Στραματσόνι: "Ποτέ δεν τα παρατάω στη ζωή μου"

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για να βελτιώσει τον Παναθηναϊκό και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης.

Ο Αλαφούζος πρέπει να αλλάξει και ο Στραματσόνι να φύγει

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας γράφει για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος πρέπει να ακολουθήσει διαφορετική μέθοδο, για τον Στραματσόνι που πρέπει να αντικατασταθεί και για όσους ζητούν αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ.

Poll: Ποιος φταίει για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού;

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΟΦΗ κινδυνεύει να μείνει και εκτός Κυπέλλου. Το Sport24.gr ζητά τη γνώμη σας για τα αίτια της κακής χρονιάς του Παναθηναϊκού.

Τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Σε περιπέτειες μπήκε ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα (2-1) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Δείτε τα σενάρια πρόκρισης στον 3ο όμιλο, τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί και την επόμενη αγωνιστική.

Στραματσόνι: "Απαράδεκτο το λάθος του Κουλιμπαλί"

Ο Αντρέα Στραματσόνι εστίασε στον τρόπο που ισοφάρισε ο ΟΦΗ και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε απειληθεί μέχρι το γκολ του Χαντί.

Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ, 2-1 τον τραγικό Παναθηναϊκό

Ο ΟΦΗ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφερε να φτάσει σε μια παλικαρίσια ανατροπή και στο υπέρ του 2-1 με δυο λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού και πλέον το τριφύλλι κινδυνεύει να αποκλειστεί πρόωρα από τη συνέχεια του θεσμού καθώς δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Γκολ στο ντεμπούτο του ο Έντσο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε την ευκαιρία στον γιο του να κάνει ντεμπούτο με την 1η ομάδα της Ρεάλ και ο Έντσο σκόραρε στην ρεβάνς με την Κουλτουράλ Λεονέσα. Το σκορ στο 5-1 (videos)

Pages