December 2016

Οι 24 παίκτες του Παναθηναϊκού που έφυγαν επί των ημερών Στραματσόνι

Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά 24 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το τριφύλλι από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016 που τις τύχες του τριφυλλιού είχε ο Αντρέα Στραματσόνι. Διαβάστε που πήγε και τι έκανε ο κάθε ένας εξ αυτών.

Σπουδαία νίκη η Λίβερπουλ, 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι

Η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Anfield", χάρη στην τρομερή κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ, έτσι πήγε στο +4 απ'τους "πολίτες" και διατηρήθηκε στο -6 απ'την πρωτοπόρο, Τσέλσι (videos)

Από τη Μπάγερν στη Σουόνσι ο Κλέμεντ

Στην πρόσληψη του Πολ Κλέμεντ προχωρά η Σουόνσι μετά την εντός εδρας ήττα (0-3) απο την Μπόρνμουθ. Ο Άγγλος αφήνει τη Μπάγερν και τον Κάρλος Αντσελότι και αναλαμβάνει τους "κύκνους".

Πραντέλι: "Ηρθα στη Βαλένθια για σημαντικό έργο, όχι για γελοίο"

Ο Ιταλός προπονητής Τσέζαρε Πραντέλι, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, ξέσπασε σε βάρος των διοικούντων, εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να φύγει.

Πώς ήταν οι επίσημες ιστοσελίδες των ομάδων πριν από 15 χρόνια

Το Sport24.gr πλοηγήθηκε στις ιστοσελίδες των ομάδων της Super League όπως ήταν όταν άνοιξαν για πρώτη φορά και σας μεταφέρει τα... ντοκουμέντα. Από την υπογραφή Ριβάλντο και τον Λευτέρη Παγκοζίδη μέχρι τη Χαλκηδόνα και την επιστροφή Χρήστου Κωστή.

Ιντέγε: "Αξέχαστη χρονιά για εμένα το 2016"

Αξέχαστη χρονιά χαρακτήρισε το 2016 για τον ίδιο και την οικογένειά του ο Μπράουν Ιντέγε. Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram ο φορ του Ολυμπιακού. (PHOTO).

Οι καλύτερες γιορτές και οι ευχές από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς επιλέγουν τις πιο ωραίες χριστουγεννιάτικες γιορτές και στέλνουν τις ευχές τους για το νέο έτος. Δείτε το VIDEO.

Pages