January 2017

Ισόπαλες Λίβερπουλ & Τσέλσι, ήττα η Άρσεναλ

Ο Μινιολέ απέκρουσε πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα και η Λίβερπουλ δεν ηττήθηκε απ'τη Τσέλσι στο "Anfield" (1-1), ενώ η Γουότφορντ νίκησε την Άρσεναλ στο Λονδίνο και η Τότεναμ έχασε δύο βαθμούς στο Σάντερλαντ (videos)

Οι 65 μεταγραφές του Ιανουαρίου στη Super League

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε και οι ομάδες της Super League πραγματοποίησαν 65 μεταγραφές. Το Sport24.gr σας παραθέτει συγκεντρωτικά τις κινήσεις ενίσχυσης που έγιναν.

Με Κοροβέση η αποστολή του ΠΑΣ ενόψει Πλατανιά

Ο Νίκος Κοροβέσης παρά το γεγονός ότι έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με τον ΠΑΣ συμπεριλήφθηκε στην 18άδα του αγώνα με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Επίσημο: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!

Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς απ' τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 ετών με την αγγλική ομάδα.

Επιστροφή Στανισάβλιεβιτς στον Πλατανιά

Με τον Στανισάβλιεβιτς στην 20άδα για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Πλατανιάς ταξίδεψε στα Γιάννινα όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους Χανιώτες να έχουν κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Οι εκλεκτοί του Γρηγορίου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε μαζί του στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή τους 21 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και στο ματς με τον Πλατανιά.

Με Περόνε και Μπαστακό ο Ηρακλής κόντρα στην Κέρκυρα

Ένα σημαντικό παιχνίδι που με νίκη μπορεί να φέρει τον Ηρακλή για πρώτη φορά πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού δίνει την Τετάρτη ο "γηραιός" υποδεχόμενος την Κέρκυρα.

Οι εκλεκτοί του Γκούμα για τα φιλικά της Εθνικής Νέων με Τουρκία

Ο Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στα δυο φιλικά της Εθνικής Νέων με την Τουρκία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την Elite Round.

Οριστικά δανεικός στην Γρανάδα ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα, αφού επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του. Έβγαλε ανακοίνωση η πράσινη ΠΑΕ.

Pages