March 2017

"Αυτοκτονία" της Μπέτις στη Βαρκελώνη

Η Μπέτις άνοιξε το σκορ στο 78' στη Βαρκελώνη, αλλά η Εσπανιόλ ισοφάρισε στο 87' και ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή στο 90' με γκολάρα του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες (videos)

Μεγάλο "διπλό" με Τίλεμανς η Άντερλεχτ

Ίσως ο πιο ταλαντούχος μέσος στον πλανήτη, ο Γιούρι Τίλεμανς, με ασίστ και γκολ οδήγησε την Άντερλεχτ σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ζούλτε Βάρεχεμ, κάνοντας ένα ακόμη βήμα τίτλου (video)

Χωρίς Νιας, Μαχαίρα απέναντι στη Βέροια

O Γιάννης Χριστόπουλος αποφάσισε να ανακοινώσει την αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τη Βέροια (01/04, 17:15) το πρωί του Σαββάτου. Σίγουροι απόντες οι τραυματίες Μαχαίρας και Νιάς.

Μαλντίνι: "Πολύ καλός ο Ράμος, αλλά μερικές φορές ξεχνάει να αμυνθεί"

Ο Πάολο Μαλντίνι αποκάλυψε τους πιο καλούς εν ενεργεία αμυντικούς κατά τη γνώμη του, ενώ ιεράρχησε και τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχε στην καριέρα του.

Ίβιτς: "Έρχεται το 30% των αγώνων που κρίνει τους στόχους μας"

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και κυρίως για την τελική ευθεία της σεζόν που θα κρίνει τα πάντα σε ό,τι αφορά στους στόχους της ομάδας.

O σοκαριστικός τραυματισμός του Βάγκνερ στο Χέρτα - Χόφενχαϊμ

O Σάντρο Βάγκνερ υπέστη εξάρθρωση στον δείκτη του αριστερού χεριού του, ύστερα από σύγκρουση Βένταντ Ιμπίσεβιτς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Χέρτα και της Χόφενχαϊμ. (PHOTOS)

Νέος κίνδυνος για Μπαρτσελόνα εξαιτίας μεταγραφής ανηλίκου

Η Γκρέμιο ετοιμάζεται να καταγγείλει την Μπαρτσελόνα στη FIFA για αρπαγή 10χρονου ταλέντου από τη Βραζιλία με αθέμιτο τρόπο.

Αναστασίου: "Την τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό ήταν όλοι εναντίον μου"

O Γιάννης Αναστασίου παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα "limburger.nl" και αναφέρθηκε στην πίεση που αισθάνεται λόγω της μέτριας πορείας της Ρόντα, φέρνοντας ως παράδειγμα την τελευταία σεζόν στον Παναθηναϊκό, όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι ήταν εναντίον του.

Pages