May 2017

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για νίκη και... άδεια

Δείτε βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη στα αποδυτήρια της Τούμπας τόσο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και για την μια εβδομάδα έξτρα άδειας που ανακοίνωσε ο 48χρονος τεχνικός.

Λουντ: "Δεν χάσαμε την πίστη μας"

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Λουντ, δήλωσε χαρούμενος για την επικράτηση που χάρισε τους "πράσινους" κάποιες επιπλέον μέρες ξεκούρασης.

Ο χάρτης του Europa League 2017-18 (31/05)

Οι εγχώριες διοργανώσεις στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ολοκληρωθεί και το Sport24.gr παρουσιάζει μία πρώτη εικόνα του Europa League της επόμενης σεζόν. Ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων. Τι συνέβη την Τετάρτη (31/05).

Αλαφούζος εναντίον Σαββίδη και διαφθοράς

Ολομέτωπη επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ξεκαθάρισε μιλώντας στη Nova ότι παραμένει στο Τριφύλλι.

Ενρίκε: "Καταρρεύσαμε από την κούραση"

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό, ο Πέδρο Ενρίκε προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει το πώς χάθηκε το παιχνίδι για την ομάδα του.

Μιλόγεβιτς: "Για μένα αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε, αλλά και στο παράπονο που είχε, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του.

Ο γλύπτης της προτομής του Ρονάλντο "ξαναχτύπησε" με Μπέιλ

Ο γλύπτης που φιλοτέχνησε την αποτυχημένη προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτιαξε και την προτομή του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά με καλύτερα αποτελέσματα.

Χιμένεθ: "Μεγαλύτερο περιθώριο για ενίσχυση"

Ο Χιμένεθ μίλησε για την μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ, αλλά και για το μεγαλύτερο περιθώριο που υπάρχει πλέον για ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Pages