May 2017

Χιμένεθ: "Μεγαλύτερο περιθώριο για ενίσχυση"

Ο Χιμένεθ μίλησε για την μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ, αλλά και για το μεγαλύτερο περιθώριο που υπάρχει πλέον για ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Ίβιτς: "Παίρνω πάνω μου την ευθύνη"

Ο Βλάνταν Ιβιτς ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να τερματίσει στην πρώτη θέση των playoffs και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League.

Βόμβες Σαββίδη: "Μπορώ να τον στείλω στη σύνταξη"

O Ιβάν Σαββίδης ξέσπασε στο συνδρομητικό κανάλι καταγγέλλοντας ψυχολογική βία και απειλές για σωματική και εκτίμησε ότι εχθρικές ομάδες και πολιτικά κόμματα ενώθηκαν κατά του ΠΑΟΚ.

Λυμπερόπουλος: "Έκανε ένα λάθος ο Μολέντο, θα τιμωρηθεί και τέλος"

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τον Μολέντο, τους παίκτες και τη σπουδαία νίκη.

Με τους οργανωμένους στην εξέδρα Σιώπης και Κόρμπος

Παναγιώτης Κόρμπος και Μανώλης Σιώπης ανέβηκαν στην εξέδρα μετά το Πανιώνιος - ΑΕΚ και πανηγύρισαν με τους οπαδούς, παρά την ήττα (1-2) από την ΑΕΚ. Στήθηκε πάρτι στην Πλατεία. (VIDEO).

Πανηγυρική φωτογραφία στα αποδυτήρια της Τούμπας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χάρηκαν υπέρ το δέον τη νίκη που πέτυχαν επί του ΠΑΟΚ και την πανηγύρισαν με μία ομαδική φωτογραφία μετά τη λήξη του παιχνιδιού. (ΦΩΤΟ)

Σέρχιο, Μανόλο, Grácias

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για το όμορφο φινάλε της ΑΕΚ σε μια προβληματική, εκνευριστική αλλά εν τέλη και ανατρεπτική σεζόν για εκείνη. Με ένα σπουδαίο κεκτημένο, αυτό της διπλής ευρωπαϊκής ευκαιρίας.

Ουζουνίδης: "Οι παίκτες μου είναι οι πραγματικοί μάγκες"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο πάθος, την πίστη, την μαχητικότητα και την αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών του μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Στραματσόνι πήρε Βόκολο μαζί του στη Σπάρτα Πράγας

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα ξανασυναντηθεί επαγγελματικά με τον Αντρέα Στραματσόνι, αφού συμφώνησε να γίνει ο νέος τεχνικός σύμβουλος της Σπάρτα Πράγας.

Pages