June 2017

Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (30/6)

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται η Super League. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλες τις κινήσεις ενίσχυσης που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα, αλλά και τους παίκτες που αποχώρησαν.

Στην Αθήνα το Σάββατο ο Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο (1/6) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της ΑΕΚ και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας.

Τέλος ο Ιωαννίδης από τον Αστέρα

Ο Νίκος Ιωαννίδης αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας μαζί του. Συναινετικό το "διαζύγιο" με τον 23χρονο.

Με 33 παίκτες στην προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

Με μία από τις πλέον πολυάριθμες αποστολές (33 παίκτες) θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του "Δικεφάλου".

Πιέζει για Καρσελά, αρνητικός για Ελλάδα ο Κόντι

Σκληρά παζάρια για την απόκτηση του Καρσελά ανάμεσα σε Γρανάδα και Ολυμπιακό, πουλάει... τρελίτσα η Λέγκια για Οφόε. Τι γίνεται με Ντα Κόστα, Κασάμι και πόσο κόστισε η απόκτηση του Ταχτσίδη. Αρνητικός για Ελλάδα ο Κόντι.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (30/6)

Η Μίλαν πήρε Φάμπιο Μπορίνι κι έχασε Ζεράρ Ντεουλοφέου, η Ρόμα ξαναπήρε Λορέντζο Πελεγκρίνι και ξαναέδωσε δανεικό τον Σεϊντού Ντουμπιά, στη Στουγκάρδη ο Τάσος Δώνης, στη Βίλεμ ο Κώστας Τσιμίκας.

Χιμένεθ: "Για αρχή, να κερδίσουμε την μπάλα"

Με οδηγίες σε συγκεκριμένο προσανατολισμό, ξεκίνησε η δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ στην τακτική κατά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε της Πολωνίας. (videos)

Pages