July 2017

Δεν άντεξε χωρίς Τασουλή η Λανς

Ο Χρήστος Τασουλής πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Λανς, αντικαταστάθηκε στο 76' και τελικά η ομάδα του δέχτηκε γκολ στο 83' απ'την Οσέρ και ηττήθηκε (1-0) [video]

Σιώπης ή Βούκοβιτς, το δίλημμα του Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι αν και προσπαθεί καθημερινά στου Ρέντη να τα... μπερδέψει στα διπλάκια, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους δέκα της ενδεκάδας και απομένει μία θέση για να "κλειδώσει" το αρχικό σχήμα.

Χαμός στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά στη Stoiximan.gr Football League, με τους φιλάθλους να δίνουν βροντερό παρών στο "Γεντί Κουλέ". Υπέγραψε ο Ποτουρίδης (photos)

Εκτός και στη ρεβάνς με την Ολίμπικ ο Λεβέκ

Ο Ντοριάν Λεβέκ θα χάσει και τη ρεβάνς με την Ολίμπικ, ενώ ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έδωσε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι στη διάρκεια της προπόνησης.

Μαρίνος: "Δεν πίστευα το 0-1 στο Καμπ Νόου"

Από πολλούς έχει... ξεχαστεί, αλλά ο 30χρονος πια, Στέργος Μαρίνος απλώς... ωρίμασε. Δεν αποσύρθηκε. Και στην συνέντευξη - ποταμό που παραχώρησε σε γαλλική ιστοσελίδα δεν αναφέρθηκε μόνο στο βελγικό πρωτάθλημα.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (31/7)

Πήρε τον Μάτιτς η ManUtd, στη Ζενίτ αντί του Μανωλά ο Μαμάνα. Υπογράφει στην Ίντερ ο Βεσίνο, στη Σεβίλλη ο Κιερ και στη Σεντ-Ετιέν ο Ντιουσέ. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Το παλεύει ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε σε φουλ ένταση την Δευτέρα και το παλεύει όχι μόνο για να ταξιδέψει στο Μπακού αλλά να είναι και στον πάγκο των πράσινων για το ματς με τους Αζέρους.

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Ρινάλντι που καταθέτει προσφυγή

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι δεν βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης" και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες, ίσως και την Τρίτη, θα καταθέσει προσφυγή.

Pages