August 2017

Ρέιμ: "Ξέραμε πώς θα παίξει η Ελλάδα"

Ο προπονητής της εθνικής Εσθονίας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως του άρεσε ο τρόπος που αμύνθηκε η ομάδα του και περίμενε τον τρόπο παιχνιδιού της Ελλάδας.

Σκίμπε: "Ευχαριστούμε την Κύπρο για την θέση μας..."

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε για την εικόνα της Εθνικής μας στον αγώνα με την Εσθονία στο Φάληρο, ευχαρίστησε την Κύπρο για το δικό της αποτέλεσμα και προανήγγειλε 2-3 αλλαγές στο ματς με το Βέλγιο την Κυριακή (3/9).

Βιεϊρίνια: "Τα θέλω όλα με τον ΠΑΟΚ"

Ο Βιεϊρίνια υποστήριξε ότι θέλει να κατακτήσει τα... πάντα με τον ΠΑΟΚ. Ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη που τον έφερε ξανά στην Τούμπα και για τον εαυτό του ανέφερε ότι επέστρεψε "με την ίδια ψυχή αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία".

Τζαβέλλας: "Είμαστε ακόμα σε πλεονεκτική θέση"

Αισιόδοξος για τη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας παρά το 0-0 με την Εσθονία. "Πάμε να τα δώσουμε όλα", το μήνυμα του Τζιόλη ενόψει Βελγίου.

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των Ελλήνων διεθνών στο 0-0 εναντίον της Εσθονίας στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Πάρτι για Γαλλία με Ολλανδία, ρεκόρ ο Ρονάλντο

Η Γαλλία διέλυσε την Ολλανδία με γκολ των Λεμάρ και Εμπαπέ, ο Ρονάλντο σημείωσε χατ τρικ κόντρα στα Νησιά Φερόε και έκανε ρεκόρ.

Δεν τελεσφόρησαν οι συζητήσεις για τον Βλαχοδήμο

Ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα δεν θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή με τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Όλα Τζον, αφού ο περιορισμένος χρόνος που υπήρξε δεν επέτρεψε να καλυφθούν οι διαφορές που παρουσιάστηκαν. Ανοιχτή μία επαναπροσέγγιση τις επόμενες ημέρες.

Ανατροπή δώρο για την Κύπρο κόντρα στη Βοσνία

Η Κύπρος έφερε τα πάνω κάτω απέναντι στη Βοσνία και νίκησε με 3-2 στη Λευκωσία, μπαίνοντας κι αυτή στο κόλπο της πρόκρισης. Εννέα γκολ για το Βέλγιο στο Γιβραλτάρ.

Pages